skip to Main Content

De Mare Thuisfeest

Beste ondernemers in het winkelcentrum,

Dit jaar bestaat winkelcentrum de Mare 40 jaar. Dit hadden we eigenlijk op een ander manier willen aanpakken, maar helaas met alle maatregelen gaat dit niet. Om het evengoed te vieren, hebben we voor nu het online ‘DE MARE THUISFEEST’ voor alle ondernemers in de Mare en hun personeel. Een avond vol vermaak en een leuke quiz!

DE MARE THUISFEEST
Op de avond wordt er van alles georganiseerd. Er wordt een quiz gedaan met leuke verschillende onderwerpen zoals algemene kennis, sport, muziek en natuurlijk komen er vragen over de Mare. In de pauze wordt er voor muziek gezorgd en door de avond worden er mensen gebeld om een leuke interactie te hebben met elkaar.
Natuurlijk zijn er ook mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs is maar liefst een bon van 250 euro te besteden bij alle winkels van de Mare.
Als deelnemer kunt u zich ook aanmelden voor de borrel box. De borrel box zal vol lekkernijen zitten om het feestje helemaal compleet te maken.

INFO
Datum: 26 juni
Tijd: 20:00 uur
Opgeven: klik hier
Einddatum opgeven: 11 juni

De Borrel box  – wat vragen we van u?
Het lijkt ons leuk om de borrel box te vullen met producten van de ondernemers uit de Mare. Wilt u als ondernemers een product uit uw winkel toevoegen in de borrel box,  kunt u dat aangeven via deze link. Over de kosten gaan we graag in overleg. Op 8 juni komt er iemand langs u in de winkel, maar geef het vooraf ook aan in het formulier.

Zou u als ondernemer uw personeel op de hoogte willen brengen over het evenement/de poster. En daarnaast de link willen delen met het personeel? Zodoende kan uw personeel zich op tijd aanmelden en genieten van het geweldige thuisfeest. Deelname kan alleen door aanmelden.
Wilt u meer informatie over de borrel box, het aanmelden of het feest? Neem dan gerust contact met ons op.

Namens het Bestuur,

Projectleider thuisfeest – Jill Zethof  – 0628477652
b.g.g. Renée Zandstra – 0620031010

Back To Top